Mrt

Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak

Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak

Diyerek ordumuza hediye ettiği istiklal marşımızın kabulünün yıl dönümünde milli şairimizi andık ve marşımızı dimdik ilk günkü heyecan ve duygu ile söyledik.

Mrt

Ortaklar Murat İrem DELGEN ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri çarşamba ve cuma günleri okulumuzu ziyaret ederek okulumuzda bulunan  alan dallar hakkında bilgi sahibi oldu.

Mrt

Medeniyet ve düşünce kulübü öğretmen ve öğrencilerimiz kadınlar gününe dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak amacı ile münazara etkinliği düzenlendi.

Mrt

Okulumuz 11. Sınıf öğrencisi Ali Rıza KIZILKAYA ilimizde düzenlenen gülle atma il elemelerinde il birincisi olarak Aydın ilini Bursa da yapılacak müsabakalarda temsil edecek .Öğrencimizi ve emek veren öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz

Şbt

okulumuz kütüphanecilik kulübü öğrencileri kulüp öğretmenleri yönetiminde 'kendi ayracını kendin yap' etkiinliği gerçekleştirdiler.

Şbt

Ülkemizin  bir çok ilinin  etkilendiği deprem bölgesindeki yaraları sarmak  için yürütülen çalışmalara okulumuz idarecileri öğretmenleri velileri ve aile birliği ortak çalışması ile katkı sağladık.okulumuz bünyesinde toplanan yardım malzemeleri ayrıştırılarak paketlenmiş ve il milli eğitim müdürlüğünün koordinasyon merkezine teslim edilmiştir.

Ock

Efeler ilçesi Nahit MENTEŞE Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek okulumuzda bulunan alan ve dallar hakkında bilgi sahibi oldu.Öğrencilerimize koordinatör müdür yardımcımız Sibel YURDAKUL Alan şefimiz Emire VAROL ve Rehber Öğretmenimiz Mediha SÖNMEZ gerekli bilgilendirmelerde bulunarak sorularına yanıt verdiler.

Ock

Gelişim rüzgarı projesi kapsamında okulumuz edebiyat öğretmeni Ümmühan YILDIRIM GÜLMEZ ve Müzik Öğretmeni Şermin ERBAŞ  tarafından hazırlanan sonbahar temalı şiir ve Müzik dinletisi okulumuza yeni kazandırılan konferans salonunda gerçekleştirildi.Emegi geçen idareci öğretmen ve öğrencileri tebrik ediyoruz.

Ara

okulumuz hentbol kız takımımız Aydın il 3. sü olarak bizleri grurlandırdı.Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzla Mesem kapsamında eşleştirilen Kardeşköy ortaokuluna ziyaret gerçekleştirerek okulumuzdaki alan ve dallar hakkında 8. sınıf öğrencilerini bilgilendirdik.Misafirperverlikleri için Kardeşköy Ortaokulu Müdür , Müdür Yardımcısı ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz meslek dersleri öğretmeni Fatma ŞAHİN tarafından okulumuz eski mezunlarından Ali EREN okulumuza davet edilerek okumuş olduğu önlisans bölümü ve sonrasında DGS sınavı ile Veteriner fakültesine geçiş süreci hakkında bilgi verdi .Öğrencilerimize önlerindeki fırsatlar ve bu fırsatları değerlendirmek için yapmaları gerekenler konusunda deneyimlerini paylaştı.

Ara

il sağlık müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine kadın sağlığı eğitimi verildi

Ara

Mesem çalışmaları kapsamında Efeler İlçe mem planı doğrultusunda eşletiğimiz Mustafa Kiriş Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine Koordinatör müdür yardımcımız Sibel YURDAKUL,alan Şefimiz Emire VAROL ve rehber öğretmenimiz Mediha SÖNMEZin katılımı ile tanıtım çalışmamızı yaptık.Çalışmalarımız yapılan planlama doğrultusunda devam edecektir.işbirliklerinden dolayı Mustafa Kiriş Ortaokulu Müdür ,Müdür Yardımcısı ve Rehber öğretmenlerine sonsuz teşekkür ediyoruz.

Ara

İlimizde düzenlenen üniversite tanıtım ve kariyer günleri etkinliğine okulumuz 11. Sınıf öğrencilerimizle katılım sağladık .öğrencilerimizin 11. Sınıftan itibaren kariyer planlama ve ona göre çalışmalarını yürütmelerini sağlayarak hedefledikleri iş ve meslekleri yapmalarını sağlamak için gayret ediyoruz.

Kas

Okulumuz resim Öğretmeni Gülin YETİŞTİREN tarafından organize edilen ebru sanatının tanıtımına yönelik etkinliğimiz öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafıdan ilgi gördü.