Ekm

Okulumuz tarih öğretmenleri Akgül DEMİRTAŞ,Kadri GÜNEŞ ve müdür yardımcısı Ali AKDAĞ tarafından konulara ön hazırlık niteliğinde efes şirince tarihi ve turistik mekanlarına eğitsel amaçlı gezi düzenlenmiştir.Amaç öğrencilere tatih bilinci kazandırmak derse ilgiyi artırmaktır.

May

Sağlık Haftası kapsamında sağlıklı yaşam, spor, müzik, resim ve folklor etkinliklerini gerçekleştirdik.

Nis

Okulumuz 11.sınıf öğrencilerine yönelik ATATÜRK DEVLET HASTANESİ' ne 18/21/22/28.04.2022 tarihlerinde eğitim gezisi düzenlenmiştir.11.sınıf öğrencilerimiz derste görmüş oldukları birimleri birebir inceleme fırsatını elde etmişlerdir.

GELİŞİM RÜZGARI KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

Etkinlik  kapsamında 15.03.2022 tarihinde Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Mustafa Onur TÜRKKAN   ve Aydın Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü  Mustafa Ali KAPTAN öğrencilerimizle Kariyer planlama ve çalışma hayatına yönelik  paylaşımlarda bulunmuşlardır.

Mrt

Okulumuz Ebe Yardımcılığı 11.sınıf öğrencilerine yönelik KADIN DOĞUM VE ÇOCUK HASTALIKLARI HASTANESİ' ne 15.03.2022 tarihinde eğitim gezisi düzenlenmiştir.

Mrt

İstiklâl Marşı'mızın kabulünün 101. yılında Milli Şairimiz Mehmet Âkif ERSOY´u ve Aziz Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Büyük şair Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan, mısralarında istiklal mücadelesini, vatan sevgisini, inancı yansıtan; milli birlik ve beraberliğimizin, bağımsızlığımızın sembolü "İstiklal Marşı"mız, 12 Mart 1921´de TBMM tarafından kabul edildi. Milli şair, o günkü heyecanlardan, duygulardan, yaşanmışlıklardan ilham alarak İstiklal Marşı´mızı yazdı.

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy İstiklal Marşı'nı ´´Kahraman Ordumuza´´ ithaf etmiştir. O kahraman ordu ki, marşın yazıldığı çetin mücadele yıllarında kadın erkek her ferdiyle bütün bir milletin ta kendisiydi. Demek ki "Kahraman Ordumuza" ithafı, aynı zamanda "Kahraman Milletimize" manasını da taşımaktadır. Mehmet Akif Ersoy, İstiklâl Marşı´nda, Kurtuluş Savaşı´nın kazanılacağına olan inancını, Türk askerinin yürekliliğine ve özverisine güvenini, Türk ulusunun bağımsızlığa, hakka, yurduna ve dinine bağlılığını dile getirir.

´´Allah bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.´´ diyen o büyük şairi, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizi, rahmetle anıyorum, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Şu anda  her daim mazlumların yanında yer alan kahraman asker ve polislerimize minnet duygularımızı gönderiyoruz. Vatanın bölünmez bütünlüğüne kastedecek dahili ve harici bütün düşmanlarla mücadele edecek gençlerimize güvenimiz tamdır. Asımın Nesli yurdunu çiğnetmedi çiğnetmeyecek. (Mustafa Semih CANDAŞ- Okul Müdürü)

Kas

Cumhuriyetimizin ilanının 98. yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle coşkuyla kutladık.

Ekm

Okulumuz Tarih Öğretmeni Akgül DEMİRTAŞ ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Gülin YETİŞTİREN rehberliğinde düzenlenen Karacasu Afrodisias, Sultanhisar Nysa Antik Kenti, Atça Kel Mehmet Heykeli, Bahçeköy Şelalesi gezimiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi ile birlikte, Şehitler Günü de olan bu anlamlı günde, kutsal vatan topraklarını canları pahasına koruyarak şehitlik onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Aziz şehitlerimizin temiz kanlarıyla suladıkları kutsal vatan toprakları, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Türk milleti tarafından en kutsal emanet olarak muhafaza edilecektir.

Bizlere bu büyük zaferin gururunu armağan eden, başta Ebedi Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK ve onun silah arkadaşları olmak üzere; bu mücadeleye iştirak eden Türk ordusunun kahraman mensuplarına, onu her şeyiyle destekleyen aziz Türk milletine ve vatanları uğruna hayatlarını dün olduğu gibi bugün de feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyoruz, ruhlarınız şad olsun.  Aziz Türk milleti dünya durdukça sizi hep şükranla yad edecektir. (Mustafa Semih CANDAŞ- Okul Müdürü)

Mrt

İstiklâl Marşı'mızın kabulünün 100. yılında Milli Şairimiz Mehmet Âkif ERSOY´u ve Aziz Şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyoruz. Büyük şair Mehmet Akif Ersoy tarafından kaleme alınan, mısralarında istiklal mücadelesini, vatan sevgisini, inancı yansıtan; milli birlik ve beraberliğimizin, bağımsızlığımızın sembolü "İstiklal Marşı"mız, 12 Mart 1921´de TBMM tarafından kabul edildi. Milli şair, o günkü heyecanlardan, duygulardan, yaşanmışlıklardan ilham alarak İstiklal Marşı´mızı yazdı.