Kas

okulumuz genç kızlar masa tenisi takımımız  beden eğitimi öğretmeni Hakan Okut antrenörlüğünde çıktıkları turnuvadan 2. olarak döndüler.Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebriz ediyoruz.

Kas

Okulumuzun uygulamalı derslerinde kullanılan  atölyelerimiz.Uygulamalı derslerden örnekler.

Kas

iş ve meslek tanıtım günleri çalışmaları kapsamında iş kur personeli tarafından iş kur tanıtımı yapıldı.

Kas

Ulusal depreme hazırlık planı kapsamında afat çök kapan tutun tatbikatını okulumuzda ve pansiyonumuzda yaparak hazır olduğumuzu gösterdik

Kas

Ölümünün yıldönümünde cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatük ü düzenlediğimiz törenle andık .

Kas

İncirliova 50. Yıl ortaokulu 8 . Sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret ederek okulumuz hakkında bilgi edindiler .öğrencilerimize okul koordinatör müdür yardımcımız Sibel Yurdakul alan şefimiz Emire Varol ve rehber öğretmenimiz Mediha Sönmez eşlik ederek gerekli bilgilendirmelerde bulundular.

Ekm

Atatürk Devlet hastanesinin hastahane afet planı çerçevesinde yaptığı tatbikata hastahane  de staj yapan 12. Sınıf öğrencilerimiz de katılarak afetlere hazırlık konusundaki bilgilerini pekiştirdiler.

Ekm

Tüm coşkusu ile cumhuriyetimizin 99. Yaşını kutladık.Öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile hazırlanan etkinliklerle ilelebet cumhuriyet vurgusu yaptık. Nice 99 yaşlara...

Ekm

Ülkemizde kadına yönelik şiddet ile mücadele kapsamında okulumuz rehber öğretmeni Mediha Sönmez tarafından velilerimize eğitim verildi .Kadına yönelik şiddet insan onuruna vurulmuş en büyük darbedir  ve sağlıklı toplum sağlıklı nesiller için şiddete hayır vurgusu yapıldı .

Ekm

Okullarımızda ve toplumun tüm kesimlerinde madde bağımlılığı ile mücadele çalışmaları devam ediyor .Bu kapsamda narkotik polisimiz tarafından velilerimize madde bağımlılığı semineri verilerek velilerimiz bilgilendirildi.

Ekm

Okulumuz tarih dersi öğretmeni Kadri Güneş in organizasyonu ile umurlu  çayüzü şehitlerini anma gününde  çayüzü şehitleri hakkında yazdığı kitap ile tanıdığımız yazar Sabahattin BURHAN  okulumuzda konferans vererek öğrencilerimizi bilgilendirdi. Katıldığı için yazarımıza teşekkür ediyoruz.katki sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize de teşekkür ederiz.

Ekm

12. sınıf öğrencilerimiz iş yerinde beceri kazanma çalışmaları kapsamında alan şefi  ve meslek ders öğretmenlerimizin koordinesinde Aydın il Sağlık Müdürlüğüne bağlı kurum ve kuruluşlarda oryantasyon eğitimlerini alarak beceri eğitimi uygulamalarına başladılar.

Ekm

9. sınıf öğrencilerimiz meslek dersi atölyelerinde ilk meslek dersi uygulamalarına başladı.geleceğin sağlık çalışanları olma yolunda ilk adımlarını attılar.

Ekm

okulumuza yeni başlayan 9. sınıf öğrencilerimize meslek dersi öğretmenlerimiz tarafından hijyen ve el yıkama eğitimi verildi

Ekm

Umurlu Cavit başlık ortaokulu idarecileri öğretmenleri ve sevgili öğrencileri okulumuzu ziyaretetti. Okulumuz koordinatör müdür yardımcısı Sibel Yurdakul alan şefi Emire Varol ve Okul rehber öğretmeni Mediha SÖNMEZ misafir öğrencilerimize okulumuz ve okulumuzdaki bölümler hakkında bilgilendirerek öğrencilerin sorularını yanıtladılar.