Güncel sınav programı

2023-2024

Ekm

Bütün öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ekm

2023 2024 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini diliyoruz .

Eyl

9. Sınıf velilerimize uyum haftası tanışma etkinliği gerçekleştirerek velilerimize okulumuzu tanıttık.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılını milli eğitim bakanımız sayın Yusuf TEKIN in öğretmenlere sesleniş toplantısı ile başladık. Eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun .

Bir ölür bin diriliriz .

7.Yıl dönümünü kutladığımız milli birlik ve demokrasi günümüz bu topraklarda yaşayan Ne Mutlu Türk'üm diyen her bir vatandaşın onur ve gurur günüdür. Bu topraklarda bir ve hür olarak demokratik şekilde yaşayacak her gün daha da güçlenecegiz .şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz.

TANSİYONUM KONTROL ALTINDA PROJESİ DEPREMZEDELERLE”

Şehit Polis Nedip Cengiz Eker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri “Tansiyonum Kontrol Altında” projesi ile Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğü Güzelhisar Kız öğrenci yurdunda ikamet eden depremzede vatandaşlarımızın ve çalışanların tansiyonlarını ölçerek hipertansiyon farkındalığı oluşturmuşlardır. Aynı zamanda bu çalışma ile öğrencilere sevgi, saygı ,koruma vb.konularda değerler eğitimi verilmesi sağlanmış olup okula aidiyet ruhu geliştirilmiştir. Okul öğrencileri tarafından gerçekleştirilen“Tansiyonum Kontrol Altında” Projesi ihmal edilen sağlık sorunlarının fark edilmesi yönünde toplum sağlığını korumaya yönelik katkı sağlamış olması açısından hayati öneme sahiptir.

Nis

Okulumuz öğretmenleri tarafından hazırlanan pide ve tatlı çeşitlerinden oluşan iftariyelikler öğrencilerimize ikram edildi.

Nis

• Okul idarecilerimiz, aile birliğimiz ,öğretmenlerimiz, depremzede ailelerimiz ve pansiyon öğrencilerimiz ile 09.04.2023 pazar günü iftar yemeğinde buluştuk.ramazanin bereketi ve feyzini hep birlikte paylaştık.

Mrt

Mesleki teknik eğitimi tanıtma çalışmaları kapsamında eşleştirildiğimiz kardeş köy ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine okulumuzu tanıttık. Öğrencilerimiz aynı zamanda hemlik manevrası ve tansiyon ölçme etkinliklerini de izleme ve katılma fırsatı yakaladı.

Mrt

Kütüphaneler haftası kapsamında okulumuz kütüphanecilik kulübü öğrencileri kulüp öğretmenleri eşliğinde Adnan Menderes Üniversitesi kütüphanesini ziyaret etti.

Mrt

Vurulup tertemiz alnından uzanmış yatıyor

Bir hilal uğruna ya rab ne güneşler batıyor

Mrt

Mesleki ve teknik  eğitimi tanıtma çalışmaları kapsamında  ilçemiz Mustafa Kiriş Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerine okulumuzu tanıttık.

Mrt

Gelişim rüzgarı projesi kariyer günleri  kapsamında okulumuz 11. Sınıf öğrencilerimize kariyer planlama çalışmaları yapılmış öğrencilerimizin acil sağlık hizmetleri,anestezi,sosyal hizmetler,iş sağlığı ve hemşirelik mesleklerini işin uzmanlarından dinlemeleri sağlanmıştır.